CHINEES SPECIALITEITEN RESTAURANT YU FONG

CHINEES SPECIALITEITEN RESTAURANT YU FONG Chinees specialiteiten restaurant!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1117 beoordelingen
21 sep 2020 om 20:38 Wij kozen voor de 3 vlees en 2 bijgerecht. Babi pangang mager, babi spek en 2 soorten rundvlees nasi en bami. Het was wederom heerlijk wij bestellen nergens anders meer chinees dan bij deze kanjers!
21 sep 2020 om 7:33 het eten was heerlijk maar de bezorging ruim een half uur te laat.
14 sep 2020 om 11:25 Eten besteld voor 17.45, omdat mijn vrouw dan thuis zou zijn. Het werd 17.05 bezorgd! Gelijk gebeld. Ik kreeg een grote mond, iedereen wilde 17.45 eten. Het eten was erg vet. Laatste keer geweest, na de zoveelste klacht. Was al jaren klant.
13 sep 2020 om 19:11 Gewoon echt slevht Koud Botten
11 sep 2020 om 23:01 Eten was lekker, maar het keuzemenu was niet goed doorgekomen. We hadden gekozen voor babi pangang, tjap tjoi en foe yong hai, maar kregen 3x babi pangang. Nogmaals, lekker, maar niet helemaal de bedoeling.
10 sep 2020 om 21:57 Goed eten en op de tojd bezorgd die was aangegeven.
9 sep 2020 om 11:19 Zoals altijd heerlijk gegeten en prima op tijd bezorgd
6 sep 2020 om 21:10 Bezorging is echt een ramp. 2 uur moeten wachten, terwijl er 45 minuten wachttijd wordt aangegeven. Nu al zo vaak gehad, zelfs door de weeks. Ik ga wel ergens anders heen.
6 sep 2020 om 20:25 Een uur te laat.
6 sep 2020 om 19:49 Eten werd veel te laat bezorgd en ook niet compleet.. Het was wel lekker, maar ik ga er niet meer bestellen helaas..
5 sep 2020 om 21:17 Ze zijn niet gekomen hadden geen bezorgers na 90 minuten maar z3lf opgehaald. Moest zelf bellen maar kreeg geen reactie had pas om 19.30 eten ipv 18.20
30 aug 2020 om 7:45 was weer lekker